5
Rated 5 out of 5
5 z 5 gwiazdek (na podstawie 32 opinii)
597%
43%
30%
20%
10%

Nasza "Przystan" w czasie pobytu w Pile.

Rated 5 out of 5
24 lipca 2021

Od trzech lat w czasie odwiedzin rodziny w Pile , zatrzymujemy się tylko w
Starej wozowni. Gorąco polecam .
Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie.

Waldemar S,

Udany pobyt

Rated 5 out of 5
4 listopada 2020

Bardzo ładnie urządzony pokój z ansksem kuchennym, zadbane garnki, odkamieniony czajnik (co jest rzadkością w hotelach), pelen zestaw talerzy, kubek, co przy nawet krótkim pobycie pozwala na ugotowanie posiłku. Były rownież: herbata, kawa, cukier, sól oraz pieprz. Ściereczka kuchenna, gąbka do mycia naczyn i płyn pozwalają na posprzątanie po sobie. Łazienka prosta, ale gustowna, koszyk z półeczkami, zapas papieru, ręczniki. W pokoju bardzo wygodne łóżko, szafa, stolik nocny z lampką oraz stoł z krzesłem, gdzie spokojnie można zjeść posiłek. Jestem bardzo zadowolona z pobytu.

M

polecam

Rated 5 out of 5
2 stycznia 2020

świetna lokalizacja, blisko do sklepów spożywczych, pokoje wygodnie urządzone , miła obsługa

Jacek

Stara Wozownia opinia

Rated 5 out of 5
8 maja 2019

Wszystko w jak najlepszym prządku, pozytyw

Eryk

Polecam

Rated 5 out of 5
27 marca 2019

Oceniam na pięć z plusem

Marika

Tani nocleg Piła

Rated 5 out of 5
26 marca 2019

Polecam, naprawdę czysto ładnie i tanio. Stara Wozownia w Pile rządzi

Edwin Mik

Nalepsze noclegi w mieście !!

Rated 5 out of 5
19 marca 2019

Obsługa na wysokim poziomie, czyste i zadbane miejsce ! serdecznie polecam !

Magdalena D

Polecam

Rated 5 out of 5
15 marca 2019

Fajne miejsce, polecam

Arek

super stara wozownia Piła

Rated 5 out of 5
15 marca 2019

polecam nocleg w tym miejscu, czysto, świeżo, tanio i miły fajny klimat

Marika Wysocka

Stara Wozownia Piła - Wypas!!!! 10 na 10

Rated 5 out of 5
6 marca 2019

100% polecam Starą Wozownie w Pile, wypas!!! wysoki standard i bardzo niskie ceny, chyba najtańsze noclegi w Pile jakie udało mi się znaleźć

Marika Winik

No Title

Rated 0 out of 5
4 marca 2019

Serdecznie polecam: odpowiednia cena, łatwy dojazd – blisko centrum miasta, pokój i łazienka czyste, aneks b. dobrze wyposażony, a właścicielka zawsze pomocna. Dodatkowo hotel ma swój niepowtarzalny, zabytkowy urok.

Grażyna G

Profesjonalnie, czysto, wygodnie, w dobrej cenie

Rated 5 out of 5
12 lutego 2019

Jestem miło zaskoczona wysokim standardem i stosunkiem jakości do ceny.
Pokój bardzo komfortowy, czysty, z wygodnym łóżkiem i nową pościelą. W pokoju do dyspozycji wygodny aneks kuchenny i lśniąca łazienka.
Na uwagę zasługuje również fakt, że Stara Wozownia to miejsce bardzo klimatyczne, mające swój wyjątkowy urok. Polecam.

Anna P 🙂

OK

Rated 5 out of 5
9 lutego 2019

W porządku.

Aga

Przyjemne miejsce - Polecam stara wozownia Piła super

Rated 5 out of 5
6 lutego 2019

Bardzo Polecam. Niby blisko centrum, a spokojnie jak na obrzeżach miasta. Niedaleko jest galeria kasztanowa i kino. Bardzo Miła i wesoła Pani wręczyła mi klucze i pokazała obiekt. Sam apartament czysty i świetnie urządzony.
W tej cenie lepszego apartamentu nie znajdziesz.

Łukasz z Kołobrzegu

KRÓTKO I NA TEMAT: REWELACJA!!!

Rated 5 out of 5
1 lutego 2019

Nocowałem w Starej Wozowni z rodziną i gośćmi weselnymi, wszyscy byliśmy zaskoczeni tak wysokim komfortem, poczynając od procesu rezerwacji po sam nocleg. Pełne wyposażenie, czystość i piękne zabytkowe wnętrze. Obsługa miła i pomocna.
Szczerze polecam Józef

Pozdrawiam Józef

MIEJSCE GODNE POLECENIA

Rated 5 out of 5
30 stycznia 2019

KOMFORTOWO, MIŁO, CZYSTO I TANIO A PRZY TYM BARDZO DOBRA LOKALIZACJA. Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM.

EWCIA

Nocleg w Starej Wozowni w PIle 10 na 10

Rated 5 out of 5
23 stycznia 2019

Moja opinia o noclegu w Starej Wozowni w Pile jest 10 na 10. Spędziłem tu cały tydzień i warunki są bardzo mocno odbiegające (oczywiście na plus) w stosunku do innych domów studenckich w Pile. Warunki jak na dobry hotel, polecam i moja opinia oczywiście 10 na 10, oby więcej takich miejsc w takiej cenie!!!

Mariusz Byk

Piła Stara Wozownia, miło i czysto

Rated 5 out of 5
16 stycznia 2019

Bardzo w skrócie, Stara Wozownia w Pile rządzi, miło, czysto i bardzo tanio, Z czystym sercem bardzo polecam noclegi w Starej Wozowni, świetny klimat.

Karina Dunka

Polecam

Rated 5 out of 5
12 stycznia 2019

Bardzo fajne miejsce, czysto, miło i tanio.

Piotr

Polecam Super Stara Wozownia Piła

Rated 5 out of 5
8 stycznia 2019

Nocowałem kilka dni i jest fantastycznie, miejsce z super klimatem, blisko do centrum, blisko do przystanku, lokalizacja petarda. Jak ktoś szuka taniego noclegu w Pile to Stara Wozownia rządzi.

Bronek W.

Polecam

Rated 5 out of 5
3 stycznia 2019

Czysto, wygodnie, pokoje w pełni wyposażone, dobra lokalizacja zdala od zgiełku a mimo to blisko centrum.

Magda M.

100% satysfakcji 🙂

Rated 5 out of 5
29 grudnia 2018

Polecam. Pięknie i komfortowo urządzone pokoje, dobrej jakości wyposażenie, sympatyczna obsługa i przystępne ceny.

Dawid

Polecam Starą Wozownie TANIIO!!!!

Rated 5 out of 5
19 grudnia 2018

Tanie noclegi to przede wszystkim, standard wysoki, czysto i schludnie oraz bardzo miła obsługa.
Będę tu na pewno wracał. polecam

Misiek

Bardzo Ładnie

Rated 5 out of 5
17 grudnia 2018

Tanie noclegi w Pile i bardzo ładne przyjemne warunki, niskie ceny, mocno Polecam.

Marzena Wysoka

Wysoki Standard Polecam

Rated 5 out of 5
14 grudnia 2018

Hej wszystkim, nocowałem w Starej Wozowni w ostatni weekend i jestem bardzo miło zaskoczony wysokim standardem tego miejsca. Cena jest zupełnie nieadekwatna do jakości, Naprawdę Polecam to miejsce.
Pozdrawiam Mariusz.

Mariusz Piła

No Title

Rated 5 out of 5
8 grudnia 2018
Anonymous

Mocne 4 gwiazdki

Rated 4 out of 5
2 grudnia 2018

Wszystko ok, mocna 4+

Marcin Dymek

Stara wozownia

Rated 5 out of 5
29 listopada 2018

W końcu ktoś zapewnił nocleg z normalnym dużym parkingiem, nie trzeba martwić się o samochód, nie ma dodatkowych opłat za WiFi, parking i inne, brakuje tylko śniadań. Ogólnie oceniam na 5! Wnętrze czyste, zadbane z klimatem!

Renata

Super Tanie Noclegi Piła

Rated 5 out of 5
26 listopada 2018

Byłem bardzo zaskoczony jak zobaczyłem wnętrze, wszystko nowiutkie i eleganckie i do tego niskie ceny. Ocena 10 na 10

Mariusz Byk Piła

Ma klimat 🙂

Rated 5 out of 5
22 listopada 2018

Miejsce jest czyste i dobrze wyposażone a obsługa chętna do pomocy. można też powiedzieć, że ma swój klimat! Zdecydowanie polecam a jako, że bywam w Pile często, na pewno odwiedzę to miejsce nie raz!

Zuzanna

Miło i czysciutko

Rated 5 out of 5
16 listopada 2018

Bardzo miła atmosfera, Pani bardzo pomocna. Przytulnie i czysciutko, bardzo przyjemnie spędzony tydzień. Wyposażenie pokoju odpowiadające, ładna łazienka. Cena niska jak na tak dobre warunki. Ogólnie bardzo dobre wrażenie także polecam.

Ania

Nocleg idealny!

Rated 5 out of 5
11 listopada 2018

Zdecydowanie polecam Starą Wozownię. Pokoje są przytulne i w pełni wyposażone. Cena bardzo niska, jak na tak wysoki standard. Obsługa bez zarzutu. Z przyjemnością wrócę do tego miejsca podczas najbliższego pobytu w Pile.

Marta

Pięknie i czysto

Rated 5 out of 5
1 listopada 2018

Pięknie i czysto. Pokoje wyposażone w 100%. Wysoka jakość i dobra cena. Serdecznie polecam !😀

Sylwia